Toon:

Over Pin High

Service, kwaliteit en de zekerheid dat jouw vakantie perfect geregeld wordt tezamen met een unieke prijs-kwaliteitverhouding maken Pin High al sinds 1989 dé nummer 1 in golfreizen in Nederland en inmiddels ook Vlaanderen. Deze positie hebben wij slechts kunnen bereiken dankzij de vele trouwe klanten voor wie wij elk jaar weer een reis mogen verzorgen. Onbezorgd genieten van je vakantie staat bij ons hoog in het vaandel.

Onze inkopers gaan keer op keer op zoek naar de mooiste banen en de meest sfeervolle hotels met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Elke aangeboden locatie wordt vooraf bezocht en geïnspecteerd. Zo kunnen wij op vele bestemmingen nog betere condities afspreken. Uiteraard geven wij dit voordeel graag aan jou door!

Wij wensen je veel plezier bij het uitzoeken van jouw reis!

Met sportieve groet,
Het Pin High team

Laagste prijsgarantie

Wij garanderen dat welke reis je ook bij ons boekt, je nooit meer betaalt dan bij een andere aanbieder. Mocht je een lagere prijs zien, vertel het ons dan. Wij passen de prijs van jouw reis aan en betalen je het verschil terug plus 10% over het prijsverschil. Klik hier voor de voorwaarden.

Personeel

Gratis omruilgarantie

Je kunt boekingen tot 4 weken vóór vertrek kosteloos wijzigen. Deze omruilgarantie is van toepassing op de gehele reservering (vlucht uitgezonderd). Klik hier voor de voorwaarden.

Je zit bij ons goed, want Pin High...

  • heeft gegarandeerd elke aangeboden locatie vooraf bezocht.
  • is aangesloten bij de brancheorganisaties ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
  • heeft 52 weken per jaar eigen PGA A-golfprofessionals. 's Zomers in Duitsland en 's winters in Spanje.
  • biedt Golf & More! Golf- en fietsvakanties, surprise reizen, mooie rondreizen en golfreizen voor het hele gezin.
  • is op werkdagen geopend van 9.00-17.30 u en biedt je de mogelijkheid telefonisch te reserveren: +31 (0)23-5615305. Op onze pagina Contactgegevens lees je wanneer wij telefonisch bereikbaar zijn.
  • weet waar je met/zonder golfvaardigheidsbewijs of handicap kunt spelen.
  • biedt je gratis en vrijblijvend een kennismakingsabonnement op Golfers Magazine aan bij elke geboekte reis.
  • gebruikt uitsluitend huurauto's van gerenommeerde internationale maatschappijen op alle bestemmingen incl. CDW, ongelimiteerde kilometers en Theft Protection (TP)!

Neem een kijkje bij Pin High. Bekijk de video.

Profiteer van onze zekerheden...

Laagste prijsgarantie
► Vele unieke arrangementen!
► Jouw eigen reisadviseur bij elke boeking
► 24/7 bereikbaar, ook tijdens je vakantie!
► Eigen betrouwbare kwaliteitsinspecteurs!
► Aangesloten bij ANVR, SGR, IAGTO en Calamiteitenfonds
► Official partner van de NGF, PGA Holland en de Vlaamse Golffederatie
Gratis omboeken hotel tot 4 weken vóór vertrek

Pin High doet meer...

Pin High Golftravel biedt niet alleen golfreizen aan, maar is daarnaast betrokken bij diverse projecten en ondersteunt verschillende organisaties. Weten welke organisaties?

Pin High heeft ook een blog (blog.pinhigh.nl) met vakantieverhalen, nieuwtjes, fotoreportages, onderzoekjes, tips, vlogs. We vertellen, inspireren, geven tips, maar laten ook andere liefhebbers van de golfsport aan het woord.

Pin High Golftravel:
Opaallaan 1210
2132 LN Hoofddorp
Tel. +31(0)23-5615305
KvK nr. 34100405
BTW: NL805952305 B01WERKEN BIJ PIN HIGH?

ROUTEBESCHRIJVING

CONTACT

personeel