Toon:

ClubstoHire

Huur ter plaatse golfclubs en bespaar kosten!

Gaat u binnenkort op golfvakantie? Als u naar een golfbestemming vliegt, houd er dan rekening mee dat u veelal voor uw golfbagage moet betalen. Wilt u de kosten van uw golfreis zoveel mogelijk in de hand houden? Huur dan ter plaatse op uw golfbestemming een set golfclubs! Pin High biedt de mogelijkheid om voordat u op golfreis gaat via ClubstoHire een set uitstekende golfclubs te reserveren die bij aankomst in het buitenland voor u klaar staat. Lekker makkelijk! U huurt al een set topclubs van bijvoorbeeld TaylorMade vanaf € 70,- per week inclusief verzekering.

Voorkom gesleep met uw golfbagage op de luchthaven, reserveer vooraf een golfset ter plaatse!

ClubsToHire

Voordelen ClubstoHire:
► Vooraf geen extra bagagekosten op uw ticket voor uw golfbag.

► Op weg naar de luchthaven geen extra taxikosten vanwege uw golfbagage.

► Geen zorgen dat uw golfbagage tijdens de vlucht zoek of beschadigd raakt.

► Geen gesleep met uw eigen golfbagage.

► Haal gemakkelijk bij aankomst in het buitenland uw gereserveerde golfset op.

► Huur de nieuwste golfclubs van gerenommeerde merken.

Hoe werkt ClubstoHire?
Reserveer gemakkelijk vooraf uw golfclubs via ClubstoHire. Ter plaatse staan op de luchthaven, bij een afhaalpunt of bij uw hotel uw golfclubs voor u klaar of wordt u ergens opgewacht door iemand van ClubstoHire om u de golfclubs te overhandigen. Ook nog ballen nodig? Ook deze kunt u gelijktijdig bestellen. Wij raden u tot slot aan een verzekering voor uw golfclubs af te sluiten. Op ClubstoHire is één oogopslag te zien wat de kosten zijn en waar ter plaatse de golfclubs klaarstaan. Reuzehandig!

Wilt u dat wij dit voor u regelen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. U betaalt dan € 5,- servicekosten per golfset.

U vindt ClubstoHire o.a. op de volgende bestemmingen: Alicante, Faro, Johannesburg, Kaapstad, Las Palmas, Lissabon, Malaga, Marrakech, Palma de Mallorca, Paphos (Aphrodite Hills Resort) en Tenerife.

ClubsToHire