Toon:

ClubstoHire

Huur ter plaatse golfclubs en bespaar kosten!

Ga je binnenkort op golfvakantie? Als je naar een golfbestemming vliegt, houd er dan rekening mee dat je veelal voor je golfbagage moet betalen. Wil je de kosten van jouw golfreis zoveel mogelijk in de hand houden? Huur dan ter plaatse op jouw golfbestemming een set golfclubs! Pin High biedt de mogelijkheid om voordat je op golfreis gaat via ClubstoHire een set uitstekende golfclubs te reserveren die bij aankomst in het buitenland voor je klaar staat. Lekker makkelijk! Je huurt al een set topclubs van bijvoorbeeld TaylorMade vanaf € 70,- per week inclusief verzekering.

Voorkom gesleep met je golfbagage op de luchthaven, reserveer vooraf een golfset ter plaatse!

ClubsToHire

Voordelen ClubstoHire:
► Vooraf geen extra bagagekosten op je ticket voor je golfbag.

► Op weg naar de luchthaven geen extra taxikosten vanwege je golfbagage.

► Geen zorgen dat jouw golfbagage tijdens de vlucht zoek of beschadigd raakt.

► Geen gesleep met je eigen golfbagage.

► Haal gemakkelijk bij aankomst in het buitenland jouw gereserveerde golfset op.

► Huur de nieuwste golfclubs van gerenommeerde merken.

Hoe werkt ClubstoHire?
Reserveer gemakkelijk vooraf je golfclubs via ClubstoHire. Ter plaatse staan op de luchthaven, bij een afhaalpunt of bij je hotel jouw golfclubs voor je klaar of word je ergens opgewacht door iemand van ClubstoHire om jou de golfclubs te overhandigen. Ook nog ballen nodig? Ook deze kun je gelijktijdig bestellen. Wij raden je tot slot aan een verzekering voor je golfclubs af te sluiten. Op ClubstoHire is één oogopslag te zien wat de kosten zijn en waar ter plaatse de golfclubs klaarstaan. Reuzehandig!

Wil je dat wij dit voor je regelen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Je betaalt dan € 5,- servicekosten per golfset.

Je vindt ClubstoHire o.a. op de volgende bestemmingen: Alicante, Belek, Cork, Faro, Dublin, Edinburgh, Fuerteventura, Glasgow, Johannesburg, Kaapstad, Las Palmas, Lissabon, Malaga, Marrakech, Mauritius, Palma de Mallorca, Paphos (Aphrodite Hills Resort) en Tenerife.

ClubsToHire