Toon:

Contactgegevens

Bel ons: +31 (0)23-561 53 05

Via ons handige telefoonmenu direct een golfreisadviseur aan de lijn. Voor advies of het boeken van uw golfreis. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 16:00 uur.

Adresgegevens

Klik hier voor onze adresgegevens.

Brochure

Vraag hier onze brochures aan. Deze worden u binnen 1 week toegezonden.

Personeel

Prijsopgave golfreis

Voor de exacte prijs van een arrangement verwijzen wij u naar de gewenste bestemming op onze website. Via de knop ‘Prijzen en data’ komt u in ons online boekingssysteem. Zonder dat u direct een boeking maakt, kunt u hier zelf de prijs van het arrangement bekijken. Wilt u afwijken van een arrangement, dan kunt u dit aangeven tijdens het boekingsproces. Na ontvangst van uw boeking neemt één van onze golfreisadviseurs zo spoedig mogelijk contact met u op om de aanpassing te bespreken of u een aangepaste offerte toe te zenden.

Wilt u een compleet afwijkend arrangement, dan kunt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen. Na ontvangst van uw bericht neemt één van onze golfreisadviseurs zo spoedig mogelijk contact met u op.

Golfreis checklist

Een handig hulpmiddel voor uw contact met onze golfreisadviseurs. Hier vindt u de belangrijkste vragen die gesteld worden voor een advies op maat of uw definitieve reservering.

Enquêteformulier golfreis

Wij zijn erg benieuwd naar uw bevindingen. Wij kunnen de leukste reizen bedenken, maar uiteindelijk bepaalt u of alles de moeite waard was. Wij stellen het zeer op prijs als u na uw golfvakantie 5 minuten de tijd neemt om onze reisenquête in te vullen.

Overige vragen

Stel hier uw overige vragen. Na ontvangst van uw bericht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klantenservice

Wij gaan met de grootst mogelijke zorg te werk en gelukkig ontvangen wij dan ook weinig klachten. Mocht u toch een klacht hebben, neem dan contact op via Klantenservice of stuur een e-mailbericht naar customer.relations@pinhigh.com.