Toon:
×

Maak kans op een reischeque t.w.v. € 250,-

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste golfdeals! Maak bovendien kans op een reischeque
t.w.v. € 250,-.

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacy policy en actievoorwaarden.

Contactgegevens

Bel ons: +31 (0)23-561 53 05

Via ons handige telefoonmenu direct een golfreisadviseur aan de lijn. Voor advies of het boeken van je golfreis. Tenzij anders aangegeven, zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 16:00 uur.

Adresgegevens

Klik hier voor onze adresgegevens.

Brochure

Vraag hier onze brochures aan. Deze worden je binnen 1 week toegezonden.

Personeel

Prijsopgave golfreis

Voor de exacte prijs van een arrangement verwijzen wij je naar de gewenste bestemming op onze website. Via de knop ‘Prijzen en data’ kom je in ons online boekingssysteem. Zonder dat je direct een boeking maakt, kun je hier zelf de prijs van het arrangement bekijken. Wil je afwijken van een arrangement, dan kun je dit aangeven tijdens het boekingsproces. Na ontvangst van je boeking neemt één van onze golfreisadviseurs zo spoedig mogelijk contact met je op om de aanpassing te bespreken of jou een aangepaste offerte toe te zenden.

Wil je een compleet afwijkend arrangement, dan kun je een vrijblijvende prijsopgave ontvangen. Na ontvangst van jouw bericht neemt één van onze golfreisadviseurs zo spoedig mogelijk contact met je op.

Golfreis checklist

Een handig hulpmiddel voor jouw contact met onze golfreisadviseurs. Hier vind je de belangrijkste vragen die gesteld worden voor een advies op maat of jouw definitieve reservering.

Enquêteformulier golfreis

Wij zijn erg benieuwd naar jouw bevindingen. Wij kunnen de leukste reizen bedenken, maar uiteindelijk bepaal jij of alles de moeite waard was. Wij stellen het zeer op prijs als je na jouw golfvakantie 5 minuten de tijd neemt om onze reisenquête in te vullen.

Overige vragen

Stel hier je overige vragen. Na ontvangst van je bericht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Klantenservice

Wij gaan met de grootst mogelijke zorg te werk en gelukkig ontvangen wij dan ook weinig klachten. Mocht je toch een klacht hebben, neem dan contact op via Klantenservice of stuur een e-mailbericht naar customer.relations@pinhigh.com.