Toon:

KLM

Met KLM begint jouw vakantie al aan boord

KLM logo

Reizen met een KLM-lijnvlucht heeft vele voordelen. Je hebt een ruime keuze aan vertrekmogelijkheden dankzij de uitgebreide KLM-dienstregeling. Je vliegt op aantrekkelijke tijden, met korte inchecktijden. Je hoeft je niet voor dag en dauw te melden op Schiphol. Kortom, motieven die je wellicht ook al had om voor jouw zakelijke vluchten KLM te kiezen. Als je deelneemt aan het Flying Dutchman-programma, tellen de Miles van jouw vakantiereis uiteraard volledig mee in jouw totaalscore.

Aan boord bij krijg je de beste persoonlijke service en je kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats.

Personeel

Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. Je beschikt over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek, etc. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor jou en jouw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Binnen Europa zijn softdrinks gratis en vlieg je buiten Europa, dan zijn ook alcoholische drankjes inbegrepen en serveert het cabinepersoneel een smakelijke maaltijd. Alle maaltijden zijn bereid met gezonde, (dag)verse ingrediënten. KLM komt op intercontinentale vluchten tegemoet aan speciale dieetwensen met een keuze uit maar liefst 14 verschillende maaltijden, van vegetarisch en cholesterolbeperkt tot kosjer en zoutarm. Voor haar kleinste gasten zijn er lekkere, verantwoorde baby- en kindermaaltijden.

Wil je upgraden naar comfortclass of extra beenruimte? In Economy Comfort op intercontinentale vluchten geniet je van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan.

Meer weten? Lees alles over KLM op www.klm.com.